Opsætning af filt og væv

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Opsætning af filt og væv i Aalborg Området

Når vi arbejder med forberedelse af vægge og lofter, er det altid en god idé, at I allerede fra starten af har gjort jer tanker omkring slutresultatet. Hvordan skal det se ud? Hvad skal det kunne holde til? Den slags spørgsmål hjælper vi hos Aalborg Malerfirma jer naturligvis med at besvare, ligesom vi også står klar til at hjælpe jer, uanset om der skal sættes filt, væv eller tapet op.

Hvad skal i vælge – Filt eller væv?

Vil I gerne opnå de flotteste, glatte vægge og lofter, så er det en rigtig god idé at vælge filttapet. Filt er oftest den mest gængse betegnelse for det, der hedder glasfilt og er en tynd ”filt” af glas, der lægges uden på de færdigspartlede vægge eller lofter. Ud over at filt skaber en flot og ensartet overflade, holder den sammen på underlaget og forhindrer revner og sprækker i overfladerne. Filtet sættes i bund og grund op som tapet, men i modsætning tapet, der ”stødes” sammen, så kan filt både ”stødes” og ”skæres” sammen. Det resulterer i, at samlingerne ikke ses på de færdige flader.

Der er dog den ulempe ved helt glatte vægge, at vedligeholdelsen kan være mere omfattende. Såfremt der er behov for overflader med lidt større slidstyrke, kan der således med fordel sættes væv (eller savsmuldstapet) op – også kaldet glasvæv. I modsætning til filtet, har vævet struktur som et meget fint fiskenet og er en anelse tykkere. Disse to faktorer kombineret gør, at vævet er mere modstandsdygtigt overfor stød og skrammer fra dagligdagens strabadser.

Opsætning af filt og væv i Aalborg og Nordjylland

Hos Aalborg Malerfirma har vi stor erfaring med filt- og vævopsætning som en del af klargørelsen af underlaget, når vi udfører maleropgaver. For glatte og helt simple flader, er det en rigtig god idé at overveje en af de to frem for eksempelvis savsmuldstapet. Som det er det med de fleste andre maleropgaver, er det dog vigtigt, at hvert enkelt skridt i processen, udføres med professionel præcision. Derfor giver det rigtig god mening at alliere sig med et kompetent malerfirma, der forstår vigtigheden af selv samme, hvad enten der er tale om filt- og vævopsætning, tapetopsætning, herunder savsmuldstapetopsætning – og som naturligvis udfører hver eneste opgave med næse for selv de mindste detaljer!

Kontakt Aalborg Malerfirma

Står I og mangler hjælp til filt- og vævopsætning? Så kontakt Aalborg Malerfirma allerede i dag. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak med jer om jeres mange muligheder og tilbyder ligeledes at komme ud til jer med henblik på at besigtige den specifikke opgave. Det gør vi for at kunne give jer det bedste tilbud og naturligvis for at sikre jer, at I ikke lige pludselig har betalt for mere, end der er behov for.

Opsætning af filt og væv
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD