Maler i Aabybro

Din lokale malermester i Aabybro området

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende maler tilbud

Når jeres hjem i Aabybro skal fornyes og I mangler en dygtig maler i Aabybro til at varetage malerarbejdet, fra kælder til kvist, står vi hos Aalborg Malerfirma klar til at hjælpe jer.

Vi tilbyder således malerarbejde af allerhøjeste kvalitet, uanset om I har behov for maling af enkelte rum, maling og lakering af døre eller der er tale om større og mere komplekse opgaver i hele hjemmet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Kjeld Hylleberg

Vægge og loft malet i lejlighed. Særdeles godt og hurtigt udført. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

John Bennyson

Afrensning af tapet, opsætning af nyt tapet samt maling af alle vægge og murer. Dette blev udført med stor præcision og til tiden. samt til en god pris. Den maler kan kun anbefaledes da hans arbejde er veludført og meget pænt.

Dennis Tsun Kai lam

Jeg har fået malet hele min lejlighed. Er mega tilfreds. Han har super fair priser og har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Vil helt klart anbefale.

Kjeld Filtenborg

Allan har malet lofter og vægge i forbindelse med flytning. Alt lavet til fuld tilfredshed, og blev rost højt af udlejer. Nem kontakt, godt tilbud og var færdig med opgaven til aftalt tid. Jeg kan varmt anbefale Allan og Aalborg Malerfirma.

Lise Jakobsen

Vi vil gerne rose Allan fra Aalborg malerfirma, for igen at have renoveret et værelse for os, til vores største tifredsstillelse. Vi har nu i alt fået renoveret 3 værelser af Allan. og alle 3 står simpelthen bare så flotte, vi er så glade for det du har lavet.

ANMELDELSER HÅNDVÆRKER.DK

5.0 ★★★★★ ud af 65 anmeldelser

Maler i Aabybro

Der er mange beslutninger at træffe, når du står over for et nyt malerprojekt. Når alle beslutningerne endelig er truffet, så mangler du stadig at få gang i penslerne. Træf endnu en klog beslutning, og ræk ud efter vores kompetente malere hos Aalborg Malerfirma, der fikser dit malerarbejde i Aabybro for dig!

Alle former for malerarbejde i Aabybro fortjener kvalitet

Der er ingen opgave, der er for lille eller for stor for din lokale maler i Aabybro. Aalborg Malerfirma har længe udført langtidsholdbare og pæne resultater, når det kommer til alle former for malerarbejde. Vores store erfaring og fine resultater kommer dig til gode, når du bruger os som dit foretrukne malerfirma i Aabybro.

Vi arbejder ud fra en vindermentalitet. Vores sejre består i at udføre fejlfrit malerarbejde og ordentligt håndværk, hvor trofæet i sidste ende er glade og tilfredse kunder. Det spiller ingen rolle, hvor stort et projekt dit malerarbejde i Aabybro er. Vi går efter sejren, trofæet og titlen som det bedste malerfirma i Aabybro.

Vores malere udfører maling af både private boliger og erhvervslokaler – indvendigt som udvendigt. Nogle gange står kunder med problemer, der ikke kun handler om maling af lokaler. Derfor håndterer vi også andre opgaver som problemer med skimmelsvamp, lukning af mindre huller i vægge ved hjælp af spartel og opsætning af tapet.

Malerfirma i Aabybro hjælper med alt ved store malerprojekter

Nybyggeri, flytning eller renovering af store erhvervslokaler. Det er omfattende projekter, som du kan gøre lettere ved hjælp fra vores kompetente malere!

Aalborg Malerfirma står altid klar med råd, vejledning og en skarp pris på større projekter! Vi er din erfarne maler i Aabybro, der aldrig siger nej til et projekt. Vores dygtige malere hjælper dig gennem processen, da deres ekspertise ofte er brugbar i flere situationer, der rækker ud over malingen. Det kan være valg af produkter, opsætning af tapet og pludselige problemer eller overvejelser om maling.

Ring til os i dag, hvis du vil høre mere om vores udførelse af malerarbejde i Aabybro. Derefter kommer vi ud og kigger på din situation. På den måde er vi bedre udrustede til at give dig et personligt, skarpt og uforpligtende tilbud!

Maler Aabybro
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD