Maler i Blokhus

Din lokale malermester i Blokhus området

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende maler tilbud

Når jeres hjem i Blokhus skal fornyes og I mangler en dygtig maler i Blokhus til at varetage malerarbejdet, fra kælder til kvist, står vi hos Aalborg Malerfirma klar til at hjælpe jer.

Vi tilbyder således malerarbejde af allerhøjeste kvalitet, uanset om I har behov for maling af enkelte rum, maling og lakering af døre eller der er tale om større og mere komplekse opgaver i hele hjemmet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Kjeld Hylleberg

Vægge og loft malet i lejlighed. Særdeles godt og hurtigt udført. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

John Bennyson

Afrensning af tapet, opsætning af nyt tapet samt maling af alle vægge og murer. Dette blev udført med stor præcision og til tiden. samt til en god pris. Den maler kan kun anbefaledes da hans arbejde er veludført og meget pænt.

Dennis Tsun Kai lam

Jeg har fået malet hele min lejlighed. Er mega tilfreds. Han har super fair priser og har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Vil helt klart anbefale.

Kjeld Filtenborg

Allan har malet lofter og vægge i forbindelse med flytning. Alt lavet til fuld tilfredshed, og blev rost højt af udlejer. Nem kontakt, godt tilbud og var færdig med opgaven til aftalt tid. Jeg kan varmt anbefale Allan og Aalborg Malerfirma.

Lise Jakobsen

Vi vil gerne rose Allan fra Aalborg malerfirma, for igen at have renoveret et værelse for os, til vores største tifredsstillelse. Vi har nu i alt fået renoveret 3 værelser af Allan. og alle 3 står simpelthen bare så flotte, vi er så glade for det du har lavet.

ANMELDELSER HÅNDVÆRKER.DK

5.0 ★★★★★ ud af 65 anmeldelser

Maler i Blokhus

Hos Blokhus Malerfirma tilbyder vil altid det bedste malerarbejde i Blokhus. Vores team består nemlig af kompetente og faguddannede medarbejdere, der altid sætter kundens ønsker og behov højest på dagsordenen.

Hvad end du måtte have brug for hjælp til maling af vægge indendørs eller udendørs, så står vores team klar til at hjælpe dig. Vi hjælper også gerne, hvis du står og skal flytte ud af din bolig og selv skal sørge for at male den. Derudover maler vi ikke kun privatejede boliger, men også gerne virksomheder og boligejerforeninger i Blokhus.

Vores priser er altid konkurrencedygtige, og du kan altid forvente en pris, der matcher opgavens omfang. Hos Blokhus Malerfirma ønsker vi altid det bedste resultat, og derfor kommer vi også gerne og kigger på opgaven, inden vi går i gang. Så har vi de bedste forudsætninger for at levere et godt stykke arbejde, og vi kan derfor også bedre finde en pris, der passer til.

Maler i Blokhus tilbyder professionelt malerarbejde

Når du vælger vores team til at varetage dit malerarbejde i Blokhus, kan du forvente professionalisme og høj ekspertise inden for området.

Vi leverer mange forskellige ydelser og maler ikke kun vægge. Vi kan også både spartle vægge og loft, og vi tilbyder også opsætning af tapet og filt eller væv. Derudover kan vi også tilbyde at lakere og male dine lister, karme, døre, skabe, låger med mere. Det kan være ekstra brugbart, hvis du skal flytte ud af din gamle bolig – her hjælper vi nemlig også, så boligen kommer til at fremstå som ny.

Har du problemer med skimmelsvamp, men ved ikke, hvad du skal stille op? Bare rolig, her kommer vores knowhow også på banen! Vores team er nemlig trænet til at fjerne skimmelsvamp og herefter forebygge, at problemet skulle opstå igen.

Priser og tilbud på maler i Blokhus

Når du vælger os til at udføre et stykke malerarbejde i Blokhus for dig, så kan du forvente, at prisen matcher opgaven. Derfor kan vi heller ikke sætte en helt fast pris, før vi kender opgavens omfang. Derfor kommer vi gerne og ser på opgaven, inden vi rigtigt kan gå i gang. Heldigvis er der ikke nogen opgaver, der er for store eller for små for vores team hos Blokhus Malerfirma – og alle vores tilbud er 100 procent uforpligtende.

Maler Blokhus
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD