Maler i Brønderslev

Din lokale malermester i Brønderslev området

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU
Kjeld Hylleberg

Vægge og loft malet i lejlighed. Særdeles godt og hurtigt udført. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

John Bennyson

Afrensning af tapet, opsætning af nyt tapet samt maling af alle vægge og murer. Dette blev udført med stor præcision og til tiden. samt til en god pris. Den maler kan kun anbefaledes da hans arbejde er veludført og meget pænt.

Dennis Tsun Kai lam

Jeg har fået malet hele min lejlighed. Er mega tilfreds. Han har super fair priser og har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Vil helt klart anbefale.

Kjeld Filtenborg

Allan har malet lofter og vægge i forbindelse med flytning. Alt lavet til fuld tilfredshed, og blev rost højt af udlejer. Nem kontakt, godt tilbud og var færdig med opgaven til aftalt tid. Jeg kan varmt anbefale Allan og Aalborg Malerfirma.

Lise Jakobsen

Vi vil gerne rose Allan fra Aalborg malerfirma, for igen at have renoveret et værelse for os, til vores største tifredsstillelse. Vi har nu i alt fået renoveret 3 værelser af Allan. og alle 3 står simpelthen bare så flotte, vi er så glade for det du har lavet.

Få et uforpligtende maler tilbud

Når jeres hjem i Brønderslev skal fornyes og I mangler en dygtig maler i Brønderslev til at varetage malerarbejdet, fra kælder til kvist, står vi hos Aalborg Malerfirma klar til at hjælpe jer.

Vi tilbyder således malerarbejde af allerhøjeste kvalitet, uanset om I har behov for maling af enkelte rum, maling og lakering af døre eller der er tale om større og mere komplekse opgaver i hele hjemmet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

ANMELDELSER HÅNDVÆRKER.DK

5.0 ★★★★★ ud af 65 anmeldelser

Maler i Brønderslev

Står I foran fornyelse af jeres bolig, renovering af husets facader eller måske vedligeholdelse af det udendørs træværk? Og har I ikke helt modet på selv at gå i gang med opgaven og ønsker professionelle hænder, der kan tage over? Så kan I trygt overlade malerarbejdet til Aalborg Malerfirma. Vi står klar til at hjælpe jer med veludført arbejde, et højt serviceniveau samt råd og vejledning i forhold til fremtidig vedligeholdelse.

Aalborg Malerfirma står således klar, som din maler Brønderslev. Vores team af medarbejdere består udelukkende af faguddannede malere, der, med hver deres ekspertise, sørger for at udføre malerarbejde, som hver enkelt kunde bliver glad for. Her kombineres stor erfaring med solid knowhow i ambitionerne om at skabe de perfekte resultater – hver gang.

Vores kunder er lige så forskellige som vores maleropgaver. Det betyder samtidig, at vi har udført opgaver for private boligejere, virksomheder samt bolig- og grundejerforeninger. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille og vi påtager os således alt, fra almindelig væg- og gulvmaling til mere komplekse opgaver, såsom skimmelsvamp behandling og opsætning af filt og væv.

Maler til forsikringsskader i Brønderslev

I tilfælde af skader, bistår vi jer med alt, fra diagnosticering, behandling og udbedring af eventuelle skader.

Udendørs malerarbejde Brønderslev

Er der tale om en udendørs maleropgave, står vi naturligvis også klar til at varetage denne for jer! Vi har stor erfaring med renovering af facader, herunder også maling af selve huset. Ligeledes kan du med fordel kontakte os, hvis træværket udenfor trænger til en opløftning. Det være sig terrassen, rækværket mv., hvis det måske har været dårligt vedligeholdt eller hvis det blot har brug for en kærlig hånd efter en hård sommer- eller vinterperiode.

Pris på maler i Brønderslev

Hos Aalborg Malerfirma udfører vi malerarbejde til konkurrencedygtige priser. Hvad enten der er tale om små og knap så komplekse opgave eller der er tale om større totalløsninger, står vi klar til at give jer et 100 % uforpligtende tilbud.

Inden der afgives tilbud og en opgave påbegyndes, foretrækker vi at komme ud til jer og besigtige opgaven. Det gør vi, fordi denne besigtigelse giver os de bedste forudsætninger for at lave et tilbud, der er til at regne med. Derudover gør denne det muligt for os nøje at vurdere hvilke typer maling, der skal anvendes til den helt specifikke opgave. Dette er fx vigtigt, når der er tale om vådrum, rum der udsættes for megen slid mv. Hvis du har et hjem med børn eller allergikere, er det ligeledes vigtigt at anvende så skånsomme produkter som muligt.

Skræddersyede løsninger med din maler i Brønderslev

Alle hjem, virksomheder mv. er forskellige. Det ved vi, hos Aalborg Malerfirma og netop derfor arbejder vi aldrig med andet end skræddersyede løsninger. Uanset opgavens type og omfang, sørger vi for at sammensætte opgaven, således den passer til jeres ønsker og behov. Fra tapetsering og vægmaling til omfattende facaderenoveringer – vi står klar til at løse opgaven.

Tror I også, at Aalborg Malerfirma kunne være et godt bud på en maler i Brønderslev? Så kontakt os allerede i dag. Med ekspertise, erfaring og et professionelt team af uddannede malere, står vi klar til at sætte kulør på jeres hverdag.

Maler Aalborg
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD