Maler til forsikringsskader

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Maler til forsikringsskader i Aalborg

Har du opdaget skade på din bolig? Skader på boligen, indvendige såvel som udvendige, kan lynhurtigt blive en bekostelig affære – særligt hvis de ikke håndteres korrekt og med den rette ekspertise fra en håndværker. Hos Aalborg Malerfirma kan vi tilbyde professionel hjælp til forsikringsskader, løst hurtigt og effektivt og til priser, alle kan være med på.

Forsikringsskader indbefatter alle typer skader på dit byggeri, fra brand og kortslutninger til sprungne vandrør og vandskader som følge deraf. Vi er vant til at arbejde med forsikringsselskaber og deres kunder i forbindelse med bygningsskader, og det er netop denne erfaring, vi trækker på, når vi bistår dig med råd og vejledning i forbindelse med forsikringsskader – uanset hvor i Nordjylland, du befinder dig.

Forsikringsskader til private og erhverv

Vores kunder er både private husejere, virksomheder samt boligforeninger og institutioner. Således har vi også erfaring med at løse en lang række forskellige opgaver, der skal løses som følge af et uheld eller en skade på byggeriet.

Vores team af fuldt ud professionelle malere har blandt andet erfaring med opgaver såsom:

  • Fjernelse af skimmelsvamp
  • Fugtskader på vægge, træværk samt andre malede/lakerede overflader
  • Nedtagning og opsætning af nyt filt, væv og tapet
  • Såvel indvendigt som udvendigt malerarbejde

Hos Aalborg Malerfirma bestræber vi os på, at alt vores arbejde udføres så miljøvenligt og skånsomt som overhovedet muligt. Således kan du også være helt sikker på, at der til enhver opgave udelukkende anvendes professionelle produkter og maskiner, der er både skånsomme for dig, din bolig og vores medarbejdere.

Tilbud på forsikringsskader ved Aalborg Malerfirma

Hvis du overvejer at vælge Aalborg Malerfirma til håndteringen af de respektive forsikringsskader, kommer vi naturligvis gerne ud og beser opgaven med henblik på at give et tilbud på den aktuelle situation. Tilbuddet er 100% uforpligtende og prisen knivskarp.

Vi samarbejder gerne med andre håndværkervirksomheder i tilfælde af større uheld og skader og bistår dig samtidig gerne med råd og vejledning i din kontakt til forsikringsselskabet. Det er din garanti for et trygt forløb, når uheldet er ude og skaderne skal udbedres.

Kontakt Aalborg Malerfirma og hør mere om hjælp til forsikringsskader!

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi, hos Aalborg Malerfirma tilbyder hjælp i forbindelse med forsikringsskader i hele Nordjylland? Så kontakt os allerede i dag og lad os rette op på de opståede skader. Foruden håndteringen af skader, tilbyder vi naturligvis råd og vejledning omkring pleje og vedligehold samt i forhold til at undgå en lignende skade i fremtiden.

Aalborg Malerfirma kan kontaktes på info@aalborgmalerfirma.dk eller på tlf. 25 56 02 62.

Maler forsikringsskader
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD