Maler i Gug

Din lokale malermester i Gug området

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende maler tilbud

Når jeres hjem i Gug skal fornyes og I mangler en dygtig maler i Gug til at varetage malerarbejdet, fra kælder til kvist, står vi hos Aalborg Malerfirma klar til at hjælpe jer.

Vi tilbyder således malerarbejde af allerhøjeste kvalitet, uanset om I har behov for maling af enkelte rum, maling og lakering af døre eller der er tale om større og mere komplekse opgaver i hele hjemmet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Kjeld Hylleberg

Vægge og loft malet i lejlighed. Særdeles godt og hurtigt udført. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

John Bennyson

Afrensning af tapet, opsætning af nyt tapet samt maling af alle vægge og murer. Dette blev udført med stor præcision og til tiden. samt til en god pris. Den maler kan kun anbefaledes da hans arbejde er veludført og meget pænt.

Dennis Tsun Kai lam

Jeg har fået malet hele min lejlighed. Er mega tilfreds. Han har super fair priser og har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Vil helt klart anbefale.

Kjeld Filtenborg

Allan har malet lofter og vægge i forbindelse med flytning. Alt lavet til fuld tilfredshed, og blev rost højt af udlejer. Nem kontakt, godt tilbud og var færdig med opgaven til aftalt tid. Jeg kan varmt anbefale Allan og Aalborg Malerfirma.

Lise Jakobsen

Vi vil gerne rose Allan fra Aalborg malerfirma, for igen at have renoveret et værelse for os, til vores største tifredsstillelse. Vi har nu i alt fået renoveret 3 værelser af Allan. og alle 3 står simpelthen bare så flotte, vi er så glade for det du har lavet.

ANMELDELSER HÅNDVÆRKER.DK

5.0 ★★★★★ ud af 65 anmeldelser

Maler i Gug

Får du en voldsom hovedpine, når du tænker på det store malerarbejde, som du har liggende lige rundt om hjørnet? I stedet for at dulme smerterne med smertestillende står Aalborg Malerfirma klar til at komme dit malerarbejde i Gug til livs én gang for alle!

Intet malerarbejde i Gug er for småt

Aalborg Malerfirma er din lokale maler i Gug. Vores erfarne hold af malere har hjulpet mange kunder med at male både private boliger og erhvervslokaler. Derfor kan de uden tvivl hjælpe dig med det malerprojekt, som fylder i din hverdag nu og her eller lurer i fremtiden.

Med erfaring, øje for detaljen og kunden i fokus går vi med oprejst pande ud til alle former for malerarbejde i Gug. Vi stræber efter at være din personlige og foretrukne maler i Gug, så dine malerprojekter bliver blandt de veludførte opgaver i vores portefølje.

Ethvert malerarbejde i Gug kræver et kompetent malerfirma. Det gør ingen forskel, om der er tale om maling af en enkelt væg eller en lang række af erhvervslokaler. Resultatet bliver altid ens. Ordentligt, perfekt og fejlfrit.

I løbet af vores tid som malerfirma i Gug har vi malet en stor mængde af både private boliger og erhvervslokaler. Nogle gange indvendigt. Andre gange udvendigt. Altid med samme kvalitet. Denne form for kvalitetssikring er vigtig i alle vores opgaver. Store som små. Hvis dit behov går ud over maling, så håndterer vi også skimmelsvamp, spartler dine vægge og meget mere.

Få dine store projekter udført af et lokalt malerfirma i Gug

På nogle tidspunkter i livet vil du højst sandsynligt opleve, at du står over for et stort projekt, der inkluderer maling. Det kan være flytning, nybyggeri eller renovering.

Som altid står Aalborg Malerfirma til rådighed med gode råd, kompetente malere og et godt tilbud. Vi har stået på sidelinjen i mange byggeprojekter, hvor vores malere har hjulpet med hele processen, når der skulle males. De kan hjælpe dig med alt lige fra valg af de bedste produkter, opsætningen af tapet til holdbar spartling af vægge.

Giv os et kald i dag, hvis du har brug for en maler i Gug. Så kommer vi forbi og giver dig et uforpligtende tilbud.

Maler Gug
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD