Maler i Hjallerup

Din lokale malermester i Hjallerup området

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende maler tilbud

Når jeres hjem i Hjallerup skal fornyes og I mangler en dygtig maler i Hjallerup til at varetage malerarbejdet, fra kælder til kvist, står vi hos Aalborg Malerfirma klar til at hjælpe jer.

Vi tilbyder således malerarbejde af allerhøjeste kvalitet, uanset om I har behov for maling af enkelte rum, maling og lakering af døre eller der er tale om større og mere komplekse opgaver i hele hjemmet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Kjeld Hylleberg

Vægge og loft malet i lejlighed. Særdeles godt og hurtigt udført. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

John Bennyson

Afrensning af tapet, opsætning af nyt tapet samt maling af alle vægge og murer. Dette blev udført med stor præcision og til tiden. samt til en god pris. Den maler kan kun anbefaledes da hans arbejde er veludført og meget pænt.

Dennis Tsun Kai lam

Jeg har fået malet hele min lejlighed. Er mega tilfreds. Han har super fair priser og har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Vil helt klart anbefale.

Kjeld Filtenborg

Allan har malet lofter og vægge i forbindelse med flytning. Alt lavet til fuld tilfredshed, og blev rost højt af udlejer. Nem kontakt, godt tilbud og var færdig med opgaven til aftalt tid. Jeg kan varmt anbefale Allan og Aalborg Malerfirma.

Lise Jakobsen

Vi vil gerne rose Allan fra Aalborg malerfirma, for igen at have renoveret et værelse for os, til vores største tifredsstillelse. Vi har nu i alt fået renoveret 3 værelser af Allan. og alle 3 står simpelthen bare så flotte, vi er så glade for det du har lavet.

ANMELDELSER HÅNDVÆRKER.DK

5.0 ★★★★★ ud af 65 anmeldelser

Maler i Hjallerup

Ønsker du at forny boligens indre eller ydre udseende, eller måske du har brug for malerarbejde til et lokalt erhverv? Så kan du altid finde hjælp hos Hjallerup Malerfirma.

Som maler i Hjallerup sørger vi altid for, at du kan være tilfreds med det endelig resultat. Derfor består vores team også af faguddannede malere med mange års erfaring bag sig. Vores team har masser af erfaring og ekspertise og udfører altid et malerarbejde med gode og flotte resultater.

Hos Hjallerup Malerfirma er vi klar over, at alle kunder har forskellige behov, og derfor tilbyder vi også en række ydelser, der dækker mange behov på en gang. Det kan for eksempel være maling af indvendige rum eller vedligeholdelse af træværk. Derudover tilbyder vi også malerarbejde i Hjallerup til både private boligejere, virksomheder og grundejerforeninger.

Har du spørgsmål til vores malerarbejde eller ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Ingen opgaver er for små, og vi skræddersyr altid gerne et tilbud, der passer til dig og dine behov.

Malerarbejde i Hjallerup

Som sagt kan vi lidt af hvert her hos Hjallerup Malerfirma. Vi maler nemlig både indendørs og udendørs, hvilket betyder, at vores team også har stor erfaring med renovering af gamle husfacader med mere. Måske dit hus også har træelementer, der trænger til vedligeholdelse – her kan vi også hjælpe og gøre det hele som nyt igen, samtidig med at vi beskytter træ og facader, så det bliver nemmere at vedligeholde.

Hos Hjallerup Malerfirma tilbyder vi også opsætning af tapet, filt eller væv, der giver dine vægge et anderledes og flot udseende. Er du lige flyttet ind i et nybyggeri med helt bare vægge, så kommer vi også gerne og spartler både loft og vægge, og vi giver det hele et lag maling eller tre bagefter.

Vælger du os som maler i Hjallerup, tilbyder vi også lakering og maling af døre, karme, lister med mere, der er med til at samle hele malerarbejdet og give det et pænt og færdigt helhedsindtryk.

Priser på maler i Hjallerup

Vi sørger altid for at have konkurrencedygtige priser og leverer altid det bedste malerarbejde. For at vi kan gøre dette, kommer vi ud og ser på opgaven, inden vi går i gang, og fastlægger en pris. På den måde er vi sikre på, at vi vælger den korrekte maling, og vi udfører eventuelle reparationer med mere, så du får det bedste resultat.

Alle vores tilbud er 100 % uforpligtende, og du kan kontakte også allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Maler Hjallerup
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD