Maler i Løkken

Din lokale malermester i Løkken området

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende maler tilbud

Når jeres hjem i Løkken skal fornyes og I mangler en dygtig maler i Løkken til at varetage malerarbejdet, fra kælder til kvist, står vi hos Aalborg Malerfirma klar til at hjælpe jer.

Vi tilbyder således malerarbejde af allerhøjeste kvalitet, uanset om I har behov for maling af enkelte rum, maling og lakering af døre eller der er tale om større og mere komplekse opgaver i hele hjemmet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Kjeld Hylleberg

Vægge og loft malet i lejlighed. Særdeles godt og hurtigt udført. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

John Bennyson

Afrensning af tapet, opsætning af nyt tapet samt maling af alle vægge og murer. Dette blev udført med stor præcision og til tiden. samt til en god pris. Den maler kan kun anbefaledes da hans arbejde er veludført og meget pænt.

Dennis Tsun Kai lam

Jeg har fået malet hele min lejlighed. Er mega tilfreds. Han har super fair priser og har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Vil helt klart anbefale.

Kjeld Filtenborg

Allan har malet lofter og vægge i forbindelse med flytning. Alt lavet til fuld tilfredshed, og blev rost højt af udlejer. Nem kontakt, godt tilbud og var færdig med opgaven til aftalt tid. Jeg kan varmt anbefale Allan og Aalborg Malerfirma.

Lise Jakobsen

Vi vil gerne rose Allan fra Aalborg malerfirma, for igen at have renoveret et værelse for os, til vores største tifredsstillelse. Vi har nu i alt fået renoveret 3 værelser af Allan. og alle 3 står simpelthen bare så flotte, vi er så glade for det du har lavet.

ANMELDELSER HÅNDVÆRKER.DK

5.0 ★★★★★ ud af 65 anmeldelser

Maler i Løkken

Hvis du mangler hjælp til malerarbejde i Løkken enten på privatgrund eller som en del af din virksomhed, så er du kommet til det rette sted! Løkken Malerfirma leverer nemlig alt inden for malerarbejde og tilbyder både malerarbejde i såvel private boliger som i virksomheder eller boligejerforeninger. Uanset hvad, så står vores team klar til at hjælpe dig.

Vores team i Løkken Malerfirma består af medarbejdere med høj ekspertise, knowhow og masser af erfaring inden for området. På den måde er du også sikret, at du får det bedste resultat hver gang, når du benytter dig af os til at udføre dit malerarbejde.

Maler i Løkken tilbyder alt inden for malerarbejde

Hos Løkken Malerfirma tilbyder vi alt inden for maling og malerarbejde. Derfor kan vi også tilbyde spartling af vægge og loft, opsætning af tapet, opsætning af filt eller væv samt lakering og maling af lister, karme, døre, låger og skabe, der alt sammen er med til at samle helhedsindtrykket efter et malerarbejde.

Vi tilbyder også malerarbejde udendørs og går også gerne ind og laver reparationer i husfacaden, inden vi går i gang med malerarbejdet.

Har du en forespørgsel til et stykke malerarbejde, som du kan se ikke er listet under vores ydelser, så kan du altid ringe til os! Sammen kan vi finde ud af en løsning.

Maler i Løkken tilbyder også fjernelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp er desværre ikke unormalt eller uset i danske huse og lejligheder, og opstår ofte i rum, hvor der er fugtigt, og hvor indeklimaet er ringe.

Heldigvis kan Løkken Malerfirma hjælpe jer af med dette. Vores team har nemlig god erfaring med at bekæmpe skimmelsvamp og naturligvis også forebygge, at det skulle komme igen. Når skimmelsvampen er under kontrol, begynder vi vores malerarbejde. Støder vi undervejs på andre skader eller problemer, der skal løses, inden vi kan gå i gang med vores malerarbejde, så klarer vi også det.

Priser på maler i Løkken

Når du bestiller os til at udføre et malerarbejde, kan du forvente, at prisen altid er konkurrencedygtig, og at der er et godt tilbud af hente. Hos Løkken Malerfirma ved vi nemlig godt, at intet malerarbejde er ens, og derfor afhænger vores priser også af opgavens omfang. På den måde kan vi derfor også altid skræddersy et tilbud, der passer til dig og dine behov.

Maler Løkken
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD