Maler i Nibe

Din lokale malermester i Nibe området

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende maler tilbud

Når jeres hjem i Nibe skal fornyes og I mangler en dygtig maler i Nibe til at varetage malerarbejdet, fra kælder til kvist, står vi hos Aalborg Malerfirma klar til at hjælpe jer.

Vi tilbyder således malerarbejde af allerhøjeste kvalitet, uanset om I har behov for maling af enkelte rum, maling og lakering af døre eller der er tale om større og mere komplekse opgaver i hele hjemmet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Kjeld Hylleberg

Vægge og loft malet i lejlighed. Særdeles godt og hurtigt udført. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

John Bennyson

Afrensning af tapet, opsætning af nyt tapet samt maling af alle vægge og murer. Dette blev udført med stor præcision og til tiden. samt til en god pris. Den maler kan kun anbefaledes da hans arbejde er veludført og meget pænt.

Dennis Tsun Kai lam

Jeg har fået malet hele min lejlighed. Er mega tilfreds. Han har super fair priser og har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Vil helt klart anbefale.

Kjeld Filtenborg

Allan har malet lofter og vægge i forbindelse med flytning. Alt lavet til fuld tilfredshed, og blev rost højt af udlejer. Nem kontakt, godt tilbud og var færdig med opgaven til aftalt tid. Jeg kan varmt anbefale Allan og Aalborg Malerfirma.

Lise Jakobsen

Vi vil gerne rose Allan fra Aalborg malerfirma, for igen at have renoveret et værelse for os, til vores største tifredsstillelse. Vi har nu i alt fået renoveret 3 værelser af Allan. og alle 3 står simpelthen bare så flotte, vi er så glade for det du har lavet.

ANMELDELSER HÅNDVÆRKER.DK

5.0 ★★★★★ ud af 65 anmeldelser

Maler i Nibe

Har du brug for gode råd, erfarne penselstrøg og et færdigt resultat, som efterlader din private bolig eller dine erhvervslokaler nymalede til perfektion? Hos Aalborg Malerfirma har vi kompetente malere, som kan føre dit projekt i hus. Vi er din erfarne maler i Nibe, der altid vil overgå dine forventninger og opfylde dit behov.

Kompetente malere udfører dit malerarbejde i Nibe

Der er forskel på opgaverne for en maler. Nogle opgaver er små. Andre opgaver er store. Uanset størrelsen på dit malerarbejde i Nibe kan du være sikker på, at vores maleres arbejdsindsats bygger på kundetilfredshed, finesse og et fejlfrit resultat.

Som maler i Nibe sætter vi altid barren højt. På den måde indfrier vores malerfirma i Nibe altid dine forventninger – eller overgår dem. Vi tager din forespørgsel og dit projekt seriøst, da vores kunders behov har førsteprioritet i arbejdet. Når du først har bestilt os til at klare dit projekt, kan du trygt overlade resten til os. Til den tid forstår vi dine ønsker til det færdige resultat, og vores kompetente malere håndterer resten.

De perfekte resultater kommer til udtryk både indvendigt og udvendigt i private boliger og erhvervslokaler. Der er intet kompromis. Både luksusvillaen og det faldefærdige skur fortjener høj kvalitet, når det gælder malerarbejde i Nibe. For at opnå vores kunders tilfredshed har vores malerfirma i Nibe også forstand på at håndtere skimmelsvamp, spartel af vægge og akutte problemer eller udfordringer.

Få styr på malingen med et erfarent malerfirma i Nibe

På et eller andet tidspunkt i arbejdet med store projekter kan du være sikker på, at maling bliver et relevant emne at tage op. Aalborg Malerfirma har stor erfaring med at råde og vejlede kunder om flyttemaling eller renovering erhvervslokaler. Vi er med hele vejen som din lokale maler i Nibe, når du går i gang med dit malerprojekt.

Vores kompetente malere tager gerne tid til at vejlede dig om valg af produkter, farve til lokalerne eller selve eksekveringen af processen. Kontakt os i dag, hvis dit malerarbejde i Nibe skal ende med et fejlfrit og langtidsholdbart resultat. Vi vurderer situationen, hvorefter du får et uforpligtende tilbud!

Maler Nibe
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD