Maler i Nørresundby

Din lokale malermester i Nørresundby

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU
Kjeld Hylleberg

Vægge og loft malet i lejlighed. Særdeles godt og hurtigt udført. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

John Bennyson

Afrensning af tapet, opsætning af nyt tapet samt maling af alle vægge og murer. Dette blev udført med stor præcision og til tiden. samt til en god pris. Den maler kan kun anbefaledes da hans arbejde er veludført og meget pænt.

Dennis Tsun Kai lam

Jeg har fået malet hele min lejlighed. Er mega tilfreds. Han har super fair priser og har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Vil helt klart anbefale.

Kjeld Filtenborg

Allan har malet lofter og vægge i forbindelse med flytning. Alt lavet til fuld tilfredshed, og blev rost højt af udlejer. Nem kontakt, godt tilbud og var færdig med opgaven til aftalt tid. Jeg kan varmt anbefale Allan og Aalborg Malerfirma.

Lise Jakobsen

Vi vil gerne rose Allan fra Aalborg malerfirma, for igen at have renoveret et værelse for os, til vores største tifredsstillelse. Vi har nu i alt fået renoveret 3 værelser af Allan. og alle 3 står simpelthen bare så flotte, vi er så glade for det du har lavet.

Få et uforpligtende maler tilbud

Når jeres hjem i Nørresundby skal fornyes og I mangler en dygtig maler i Nørresundby til at varetage malerarbejdet, fra kælder til kvist, står vi hos Aalborg Malerfirma klar til at hjælpe jer.

Vi tilbyder således malerarbejde af allerhøjeste kvalitet, uanset om I har behov for maling af enkelte rum, maling og lakering af døre eller der er tale om større og mere komplekse opgaver i hele hjemmet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

ANMELDELSER HÅNDVÆRKER.DK

5.0 ★★★★★ ud af 65 anmeldelser

Maler i Nørresundby

Mangler I hjælp til at varetage malerarbejde i jeres private bolig eller erhvervslokaler? Så er I kommet til de rette. Aalborg Malerfirma tilbyder nemlig kvalitetsmalerarbejde, når I søger maler i Nørresundby. Vi er jer behjælpelige, hvad enten der er tale om maling af enkelte rum i private hjem eller større og mere komplekse opgaver i virksomheder.

Din maler i Nørresundby

Aalborg Malerfirma er din malermester Nørresundby og kan bryste sig af byens mest kompetente malerteam. Vi har mange års erfaring med forskellige former for malerarbejde. Det, kombineret med knowhow og sans for detaljerne, er jeres garanti for malerarbejde af allerhøjeste kvalitet, uanset hvor stor – eller lille – den enkelte opgave er. Når I kontakter Aalborg Malerfirma med henblik på at få udført malerarbejde i Nørresundby, kan I således også være helt sikre på løsninger, der holder både nu og lang tid fremover.

Vi har været med til at sætte vores præg på en lang række private boliger og erhvervslokaler, når kunderne søger maler i Nørresundby. Hos Aalborg Malerfirma, har vi solid erfaring med både indvendig og udvendig malerarbejde og kan bistå jer i hele processen fra valg af de mest optimale produkter til selve eksekveringen. Derudover har vi hjulpet mange af vores kunder med eksempelvis flyttemaling og malerarbejde i forbindelse med opførelse af ny bolig.

Allround maler i Nørresundby

Udover helt almindeligt malerarbejde – indvendig såvel som udvendig – har vi hos Aalborg Malerfirma stor erfaring med at bistå vores kunder som deres malerfirma Nørresundby, i hele den proces der vedrører eksempelvis maling af nybyggeri. Vi hjælper jer således gerne med alt, lige fra udvælgelse af de bedste produkter til opsætning af tapet og spartling af vægge. Når I kontakter os med henblik på at hyre en maler i Nørresundby, får I altså et kompetent allround malerfirma, hvor ingen opgaver er for store eller små.

I forbindelse med skimmelsvamp i jeres hjem eller erhvervslokaler i Nørresundby, tilbyder vi hos Aalborg Malerfirma at være jer behjælpelige. Både i forbindelse med fjernelse af skimmelsvampen, men i mindst ligeså høj grad i det forebyggende arbejde, der forhindrer, at dette opstår på ny.

Få tilbud på maler i Nørresundby

Leder I efter en kompetent malermester Nørresundby, der kan levere på kvalitet og hvor I aldrig kommer til at betale for andet end lige netop det, I har brug for? Så kontakt Aalborg Malerfirma allerede i dag for en snak omkring jeres muligheder for maler Nørresundby! Vi foretrækker at komme ud og besigtige den pågældende opgave i jeres hjem/erhvervslokaler. Det skaber de bedste betingelser for, at vi kan give jer et uforpligtende tilbud, I 100 % kan regne med.

Maler Aalborg
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD