Maler i Sæby

Din lokale malermester i Sæby området

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende maler tilbud

Når jeres hjem i Sæby skal fornyes og I mangler en dygtig maler i Sæby til at varetage malerarbejdet, fra kælder til kvist, står vi hos Aalborg Malerfirma klar til at hjælpe jer.

Vi tilbyder således malerarbejde af allerhøjeste kvalitet, uanset om I har behov for maling af enkelte rum, maling og lakering af døre eller der er tale om større og mere komplekse opgaver i hele hjemmet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Kjeld Hylleberg

Vægge og loft malet i lejlighed. Særdeles godt og hurtigt udført. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

John Bennyson

Afrensning af tapet, opsætning af nyt tapet samt maling af alle vægge og murer. Dette blev udført med stor præcision og til tiden. samt til en god pris. Den maler kan kun anbefaledes da hans arbejde er veludført og meget pænt.

Dennis Tsun Kai lam

Jeg har fået malet hele min lejlighed. Er mega tilfreds. Han har super fair priser og har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Vil helt klart anbefale.

Kjeld Filtenborg

Allan har malet lofter og vægge i forbindelse med flytning. Alt lavet til fuld tilfredshed, og blev rost højt af udlejer. Nem kontakt, godt tilbud og var færdig med opgaven til aftalt tid. Jeg kan varmt anbefale Allan og Aalborg Malerfirma.

Lise Jakobsen

Vi vil gerne rose Allan fra Aalborg malerfirma, for igen at have renoveret et værelse for os, til vores største tifredsstillelse. Vi har nu i alt fået renoveret 3 værelser af Allan. og alle 3 står simpelthen bare så flotte, vi er så glade for det du har lavet.

ANMELDELSER HÅNDVÆRKER.DK

5.0 ★★★★★ ud af 65 anmeldelser

Maler i Sæby

Trænger du til et godt og solidt malerarbejde enten indendørs eller udendørs – i enten privat hjem eller en virksomhed? Så er du kommet til det rette sted. Hos Sæby Malerfirma klarer vi dit malerarbejde i et snuptag – og resultatet er altid professionelt og flot!

Foruden malerarbejde tilbyder vi også facaderenovering, som for eksempel kan indebære renovering af træ, genopfriskning af gavle, maling af altaner, terrasser, udestuer og meget mere. Som vi siger hos Sæby Malerfirma, er der aldrig et malerarbejde, der er for lille eller stort, og vores team står altid klar til at hjælpe.

Vores team består af uddannede malere, der alle har mange års erfaring bag sig. Når de udfører et stykke arbejde, gør de det altid med høj ekspertise og knowhow inden for området. På den måde er du også sikret et flot og professionelt resultat hver gang.

Hvis du har spørgsmål angående vores ydelser, skal du endelig ikke holde dig tilbage – kontakt os hellere i dag! Så kan vi skræddersy et 100 procent uforpligtende tilbud til dig, der passer til dine behov.

Vi kan tilbyde lidt af hvert som maler i Sæby

Som sagt tilbyder vi både indendørs og udendørs maling af vægge og facader i både private boliger og virksomheder. Derudover tilbyder vi også opsætning af tapet, opsætning af filt eller væv samt lakering eller maling af karme, døre, lister med mere.

Skal du flytte fra din lejlighed, tilbyder vi også gerne spartling af vægge og loft samt lakering og maling af skabe og låger, så din gamle lejlighed kommer til at fremstå som ny.

Hvis du har brug for Sæby Malerfirma til at klare et malerarbejde for din virksomhed, står vi også klar. Her kan vi tilbyde både indendørs og udendørs malerarbejde i Sæby og ordner også andre renoveringsopgaver på for eksempel husfacader, så din virksomhed kommer til at se indbydende ud.

Har du problemer med skimmelsvamp, skal du heller ikke lede videre! Vores team fjerner nemlig også skimmelsvamp og behandler derefter det udsatte område med forebyggende midler, så problemet ikke opstår igen.

Skræddersyede tilbud på maler i Sæby

Hos Sæby Malerfirma ved vi godt, at intet malerarbejde er ens, og derfor afhænger vores priser også altid af opgavens omfang. Derfor kommer vi også gerne og ser opgaven, inden vi kan gå i gang, og inden vi kan fastlægge en pris. Når du benytter dig af vores ydelser og gode håndværk, er du sikret en løsning og et tilbud, der er skræddersyet til dine behov.

Maler Sæby
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD