Maler i Støvring

Din lokale malermester i Støvring området

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende maler tilbud

Når jeres hjem i Støvring skal fornyes og I mangler en dygtig maler i Støvring til at varetage malerarbejdet, fra kælder til kvist, står vi hos Aalborg Malerfirma klar til at hjælpe jer.

Vi tilbyder således malerarbejde af allerhøjeste kvalitet, uanset om I har behov for maling af enkelte rum, maling og lakering af døre eller der er tale om større og mere komplekse opgaver i hele hjemmet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Kjeld Hylleberg

Vægge og loft malet i lejlighed. Særdeles godt og hurtigt udført. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

John Bennyson

Afrensning af tapet, opsætning af nyt tapet samt maling af alle vægge og murer. Dette blev udført med stor præcision og til tiden. samt til en god pris. Den maler kan kun anbefaledes da hans arbejde er veludført og meget pænt.

Dennis Tsun Kai lam

Jeg har fået malet hele min lejlighed. Er mega tilfreds. Han har super fair priser og har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Vil helt klart anbefale.

Kjeld Filtenborg

Allan har malet lofter og vægge i forbindelse med flytning. Alt lavet til fuld tilfredshed, og blev rost højt af udlejer. Nem kontakt, godt tilbud og var færdig med opgaven til aftalt tid. Jeg kan varmt anbefale Allan og Aalborg Malerfirma.

Lise Jakobsen

Vi vil gerne rose Allan fra Aalborg malerfirma, for igen at have renoveret et værelse for os, til vores største tifredsstillelse. Vi har nu i alt fået renoveret 3 værelser af Allan. og alle 3 står simpelthen bare så flotte, vi er så glade for det du har lavet.

ANMELDELSER HÅNDVÆRKER.DK

5.0 ★★★★★ ud af 65 anmeldelser

Maler i Støvring

Trænger du til at forny din bolig med maling af vægge indendørs eller udendørs? Eller måske du lige er flyttet og har brug for nogen til at male den gamle eller den nye lejlighed? Eller måske du har købt et erhvervslokale, der skal spartles og males?

Hvad end dine ønsker måtte være, står Støvring Malerfirma klar til at hjælpe dig. Her er ingen opgave hverken for stor eller for lille, og vi kan med sikkerhed finde en billig løsning, der passer til dig. Hos Støvring Malerfirma er vi et hold af kompetente og faguddannede malere, der altid lytter til kundens behov, og som altid efterlader et arbejde, vi kan være stolte af.

Malerarbejde i Støvring

Har du brug for en maler i Støvring, står vores team klar med hurtig hjælp. Vi kan hjælpe med alt fra indvendig og udvendig maling af vægge og loft, spartling af vægge og loft til opsætning af tapet.

Derudover tilbyder Støvring Malerfirma også at lakere og male karme, døre, låger, skabe og lister, så hele rummet kommer til at fremstå flot og nyt. Det er med til at skabe det bedste helhedsindtryk. Derudover kan vores team også tilbyde opsætning af enten filt eller væv på dine vægge.

Hvis vi møder et problem undervejs – det kunne for eksempel være skimmelsvamp, der nemt kan opstå i fugtige rum med dårlig udluftning – løser vi også det. Det betyder, at vi fjerner skimmelsvamp eller udfører reparationer, og vi sørger for, at problemet ikke kommer igen. Hos Støvring Malerfirma er du sikret et godt og professionelt malerarbejde, der bliver udført af et kompetent team med mange års erfaring.

Priser for en maler i Støvring

Når du laver en aftale med os, kan du altid regne med, at vores priser er konkurrencedygtige, og at vi snildt kan give dig et skræddersyet tilbud, der passer til dig og dine behov. Når du snakker med os første gang, kommer vi gerne ud og ser, hvor stor opgaven er, og hvor meget det er, der skal laves af vores team. Ud fra det kan vi beregne en pris. Første møde med os er altid 100 % uforpligtende. Så har du derfor brug for en maler i Støvring, skal du endelig ikke tøve mere, men kontakte Støvring Malerfirma allerede i dag. Så finder vi en løsning.

Maler Støvring
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD