Maler i Svenstrup

Din lokale malermester i Svenstrup området

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende maler tilbud

Når jeres hjem i Svenstrup skal fornyes og I mangler en dygtig maler i Svenstrup til at varetage malerarbejdet, fra kælder til kvist, står vi hos Aalborg Malerfirma klar til at hjælpe jer.

Vi tilbyder således malerarbejde af allerhøjeste kvalitet, uanset om I har behov for maling af enkelte rum, maling og lakering af døre eller der er tale om større og mere komplekse opgaver i hele hjemmet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Kjeld Hylleberg

Vægge og loft malet i lejlighed. Særdeles godt og hurtigt udført. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

John Bennyson

Afrensning af tapet, opsætning af nyt tapet samt maling af alle vægge og murer. Dette blev udført med stor præcision og til tiden. samt til en god pris. Den maler kan kun anbefaledes da hans arbejde er veludført og meget pænt.

Dennis Tsun Kai lam

Jeg har fået malet hele min lejlighed. Er mega tilfreds. Han har super fair priser og har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Vil helt klart anbefale.

Kjeld Filtenborg

Allan har malet lofter og vægge i forbindelse med flytning. Alt lavet til fuld tilfredshed, og blev rost højt af udlejer. Nem kontakt, godt tilbud og var færdig med opgaven til aftalt tid. Jeg kan varmt anbefale Allan og Aalborg Malerfirma.

Lise Jakobsen

Vi vil gerne rose Allan fra Aalborg malerfirma, for igen at have renoveret et værelse for os, til vores største tifredsstillelse. Vi har nu i alt fået renoveret 3 værelser af Allan. og alle 3 står simpelthen bare så flotte, vi er så glade for det du har lavet.

ANMELDELSER HÅNDVÆRKER.DK

5.0 ★★★★★ ud af 65 anmeldelser

Maler i Svenstrup

Mangler du hjælp til et flot malerarbejde enten i dit private hjem eller på erhvervsplan? Så står Svenstrup Malerfirma klar til at hjælpe dig. Hos os har vi nemlig dygtige, faguddannede malere med mange års erfaring og viden – så er du sikret et godt resultat, hver gang du benytter dig af Svenstrup Malerfirma. Vi tilbyder mange forskellige ydelser, når det kommer til maling. Om end I vil have malet et enkelt rum eller hele huset, så klarer vi det for jer.

Malerarbejde i Svenstrup

Hos Svenstrup Malerfirma kan vi tilbyde meget forskelligt malerarbejde i Svenstrup. Vi tilbyder for eksempel både indvendigt og udvendigt malerarbejde samt maling af lofter.

Derudover sørger vi også for lakering og maling af låger, skabe, karme, døre og lister. Vi spartler også lofter og vægge, og tilbyder opsætning af tapet. Derudover tilbyder Svenstrup Malerfirma også opsætning af filt og væv, hvor begge dele giver dig mulighed for at vælge udseendet på dine nye vægge. Hos os er der ingen opgaver, der er for store eller for små, og vi tilbyder også mange andre ydelser end bare lige malerarbejde i Svenstrup.

Uanset hvilket malerarbejde i Svenstrup du har brug for hjælp til, så står maler i Svenstrup klar til at hjælpe dig. Vores team sørger altid for at komme i mål med et flot resultat uden fejl og mangler – naturligvis.

Maler i Svenstrup tilbyder også reparation af skader

Hvis der undervejs i vores malerarbejde skulle opstå problemer – for eksempel skimmelsvamp – står vores team også klar til at hjælpe her. Svenstrup Malerfirma har nemlig god erfaring med fjernelse af skimmelsvamp, og vores arbejde går derfor ikke i stå af et lille bump på vejen. Når vi har fjernet skimmelsvampen, sørger vi også for at forebygge, at dine vægge igen skulle komme under angreb. Støder vi på andre skader – herunder forsikringsskader – sørger vi også for behandling af disse skader.

Priser på malerarbejde i Svenstrup

Vores priser er altid skarpe og konkurrencedygtige. Derudover får du altid i første omgang et helt uforpligtende og gratis tilbud. Inden vi kan give dig et tilbud på maling af dine vægge, kommer vi ud og besigtiger opgaven. Så er vi nemlig sikre på, at vi kan give jer vores bedste arbejde. Derudover kan vi med sikkerhed også skræddersy et tilbud, der passer til dig og dine behov. Hos Svenstrup Malerfirma kommer dine behov nemlig først – så klarer vi resten af arbejdet.

Maler Svenstrup
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD