Maler til erhverv

Få et uforpligtende tilbud på din maleropgave

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD

Maler til erhverv, kontor og butikker i Aalborg

Nogle af de vigtigste målsætninger hos Aalborg Malerfirma er veludført malerarbejde, attraktive priser og aftaler, der er til at gennemskue for os såvel som vores kunder. Disse målsætninger er også nogle af de faktorer, der har været afgørende i forhold til, at vi er en af de foretrukne samarbejdspartnere for virksomheder i Aalborg, Nørresundby og omegn, når de søger maler til erhverv.

Vi er således stolte af at kunne præsentere byens bedste team af malere, der har hver deres ekspertise og som har arbejdet på en lang række forskellige opgaver og projekter, lige fra renoveringsopgaver i offentlige institutioner til mindre og knap så komplekse opgaver i forbindelse med udlejning af butikslokaler, maler til kontor mv.

Når du er på udkig efter maler erhverv i Aalborg og omegn, er det værd at nævne, at vi, hos Aalborg Malerfirma har samarbejdet med en lang række forskellige kunder. Fra virksomheder og offentlige institutioner til boligorganisationer og ejerforeninger. Vi har således også erfaring med de forskellige opgaver, der måtte være, afhængig af hvilken type erhverv, I tilhører. Når I søger maler erhverv i Aalborg og omegn, er Aalborg Malerfirma altså et rigtig godt bud på et professionelt malerfirma, der kan stå for jeres maleropgave.

Maler Erhverv – Indendørs og udendørs malerarbejde

Når I kontakter Aalborg Malerfirma med henblik på maler til erhverv, tilbyder vi både indendørs og udendørs malerarbejde. Indendørs sørger vi for at forberede vægge i form af eksempelvis spartling og opsætning af filt, væv eller tapet for til sidst at male vægge og lofter, fuldstændig som I synes.

Ved udendørs malerarbejde, maler vi træ, vinduer, døre, facader, hegn, stakit mv. Desuden tilbyder vi oliebehandling af udendørs træværk, ligesom vi har erfaring med at grunde og efterbehandle. Idet udendørs maleropgaver oftest stiller markant større krav til den efterfølgende vedligeholdelse, tilbyde vi også råd og vejledning derom.

Skræddersyede løsninger udført af professionel maler

Hos Aalborg Malerfirma lever vi af at levere skræddersyede løsninger til alle vores kunder, når de søger maler til erhverv/maler til kontor. Vi har derfor heller ikke nogen faste pakkeløsninger, men foretrækker at komme ud til jer, når behovet for malerarbejde opstår og besigtige den specifikke opgave. På den måde kan I altid vide jer 100 % sikre på unikt og professionelt udført malerarbejde, når I vælger Aalborg Malerfirma som jeres faste samarbejdspartner, når I vælger maler til erhverv.

Udover vores erfaring med enkeltstående maleropgaver til større erhvervsprojekter, har vi specialiseret os i faste samarbejdsaftaler med boligorganisationer og ejerforeninger. Her varetager vi større og mindre – komplekse og ikke-komplekse – opgaver i forbindelse med flyttelejligheder.

Kontakt Aalborg Malerfirma

Kontakt os derfor allerede i dag! Sammen tager vi en uforpligtende snak om jeres behov for maler til erhverv og vi finder naturligvis en løsning, der er helt rigtig for netop jer!

Maler til erhverv
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD