Maler i Vadum

Din lokale malermester i Vadum området

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende maler tilbud

Når jeres hjem i Vadum skal fornyes og I mangler en dygtig maler i Vadum til at varetage malerarbejdet, fra kælder til kvist, står vi hos Aalborg Malerfirma klar til at hjælpe jer.

Vi tilbyder således malerarbejde af allerhøjeste kvalitet, uanset om I har behov for maling af enkelte rum, maling og lakering af døre eller der er tale om større og mere komplekse opgaver i hele hjemmet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Kjeld Hylleberg

Vægge og loft malet i lejlighed. Særdeles godt og hurtigt udført. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

John Bennyson

Afrensning af tapet, opsætning af nyt tapet samt maling af alle vægge og murer. Dette blev udført med stor præcision og til tiden. samt til en god pris. Den maler kan kun anbefaledes da hans arbejde er veludført og meget pænt.

Dennis Tsun Kai lam

Jeg har fået malet hele min lejlighed. Er mega tilfreds. Han har super fair priser og har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Vil helt klart anbefale.

Kjeld Filtenborg

Allan har malet lofter og vægge i forbindelse med flytning. Alt lavet til fuld tilfredshed, og blev rost højt af udlejer. Nem kontakt, godt tilbud og var færdig med opgaven til aftalt tid. Jeg kan varmt anbefale Allan og Aalborg Malerfirma.

Lise Jakobsen

Vi vil gerne rose Allan fra Aalborg malerfirma, for igen at have renoveret et værelse for os, til vores største tifredsstillelse. Vi har nu i alt fået renoveret 3 værelser af Allan. og alle 3 står simpelthen bare så flotte, vi er så glade for det du har lavet.

ANMELDELSER HÅNDVÆRKER.DK

5.0 ★★★★★ ud af 65 anmeldelser

Maler i Vadum

Der kan være mange grunde til at gå i krig med at male sin private bolig eller sine erhvervslokaler. Der er til gengæld endnu flere gode grunde til, at Aalborg Malerfirma skal ordne malerarbejdet i Vadum for dig!

Vi er din maler i Vadum. På den måde er vi allerede dér, hvor du har brug for os. Det gør det nemmere for dig at hive fat i vores dygtige malere, der altid er klar til at levere et fejlfrit og langtidsholdbart resultat.

Få ordnet dit malerarbejde i Vadum i dag

Ting tager tid. Når vi maler i Vadum, får du en fornemmelse af, at det kun er tørringen af malingen, der tager tid. De kompetente malere hos vores malerfirma i Vadum trækker altid på erfaring og smarte teknikker, hvilket resulterer i en hurtig service. På trods af det hurtige arbejdstempo er du garanteret et fornemt resultat, når malingen endelig er tør.

Tørringen tager selvfølgelig længere tid, desto større dit malerprojekt er. Vi taler af erfaring, da vi har håndteret store opgaver som kæmpe erhvervslokaler, mens det lille tekøkken også har fået en kærlig og professionel hånd. Vi stræber efter at være alle folks foretrukne malerfirma i Vadum, og derfor tager vi imod alle opgaver og bestillinger med stolthed.

Det har ført til en stor mængde af forskellige bestillinger. Vores store opgaveportefølje omfatter både indvendig og udvendig maling i private boliger og erhvervslokaler. Nogle gange lægger vi tilmed penslen til side et kort øjeblik og hjælper kunder med at fjerne og forebygge skimmelsvamp.

Malerfirma i Vadum er din allroundmaler

Når du begynder på dit store malerprojekt, får du stor gavn af at have din maler i Vadum lige i baghaven.Aalborg Malerfirma står altid klar, når du mangler råd, vejledning eller skal til at udføre dit malerarbejde i Vadum. Ved større projekter som nybyggeri, flytning eller renovering vil vores erfarne malere dele ud af deres viden, når tidspunktet er inde til at kigge på produkter, farve og plan for processen.

Kontakt os i dag, hvis du vil have en maler i Vadum til at udføre dit malerprojekt hurtigst muligt. Vi tager et kig på din situation, hvorefter vores kompetente malere giver dig et fuldstændig uforpligtende tilbud.

Maler Vadum
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD