Maler i Vodskov

Din lokale malermester i Vodskov området

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende maler tilbud

Når jeres hjem i Vodskov skal fornyes og I mangler en dygtig maler i Vodskov til at varetage malerarbejdet, fra kælder til kvist, står vi hos Aalborg Malerfirma klar til at hjælpe jer.

Vi tilbyder således malerarbejde af allerhøjeste kvalitet, uanset om I har behov for maling af enkelte rum, maling og lakering af døre eller der er tale om større og mere komplekse opgaver i hele hjemmet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Kjeld Hylleberg

Vægge og loft malet i lejlighed. Særdeles godt og hurtigt udført. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

John Bennyson

Afrensning af tapet, opsætning af nyt tapet samt maling af alle vægge og murer. Dette blev udført med stor præcision og til tiden. samt til en god pris. Den maler kan kun anbefaledes da hans arbejde er veludført og meget pænt.

Dennis Tsun Kai lam

Jeg har fået malet hele min lejlighed. Er mega tilfreds. Han har super fair priser og har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Vil helt klart anbefale.

Kjeld Filtenborg

Allan har malet lofter og vægge i forbindelse med flytning. Alt lavet til fuld tilfredshed, og blev rost højt af udlejer. Nem kontakt, godt tilbud og var færdig med opgaven til aftalt tid. Jeg kan varmt anbefale Allan og Aalborg Malerfirma.

Lise Jakobsen

Vi vil gerne rose Allan fra Aalborg malerfirma, for igen at have renoveret et værelse for os, til vores største tifredsstillelse. Vi har nu i alt fået renoveret 3 værelser af Allan. og alle 3 står simpelthen bare så flotte, vi er så glade for det du har lavet.

ANMELDELSER HÅNDVÆRKER.DK

5.0 ★★★★★ ud af 65 anmeldelser

Maler i Vodskov

Er det for stor en opgave for dig at male hele din bolig eller lejlighed selv? Eller står du og drømmer om en flot og nyrenoveret husfacade? Så tag fat i vores team hos Vodskov Malerfirma. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig.

Vores team er bygget op af faguddannede malere, der alle har masser af erfaring og viden om maling, spartling, opsætning af tapet, reparation af skader på husfacader og meget mere. Vælger du os som din maler i Vodskov, garanterer vi et flot og præcist arbejde – hver gang.

Vi sørger altid for at lytte til vores kunders ønsker, og derfor kan vi også skræddersy en løsning, der passer til dig og dine behov. Alle vores tilbud er 100 % uforpligtende, og vi kommer gerne og beser opgaven, inden vi går i gang, så vi har de bedste forudsætninger for at levere et godt stykke arbejde. Hos Vodskov Malerfirma er servicen altid helt i top, og vi klarer alle vores opgaver med smil og højt humør!

Som maler i Vodskov sørger vi for det hele

Foruden maling af vægge og facader indendørs og udendørs, tilbyder vores team hos Vodskov Malerfirma en række andre ydelser, der alle går ind under malerarbejde. Vi tilbyder for eksempel opsætning af tapet, opsætning af filt eller væv, maling og lakering af karme, døre, skabe og låger, samt spartling af vægge og loft.

Derudover kan vi også tilbyde at male jeres gamle lejlighed eller bolig, hvis I står i den situation, at I gerne vil flytte. Flytter I til nybyggeri, hjælper vi jer også gerne der. Vi er nemlig også specialiserede i malerarbejde i Vodskov, når det kommer til nybyggeri og bare vægge.

Hvis der undervejs opstår udfordringer, for eksempel skimmelsvamp eller andre skader, klarer vi også dette i et snuptag. Vores team er nemlig trænede i at fjerne skimmelsvamp og forhindre, at det skulle opstå igen. Vi varetager alt slags malerarbejde i Vodskov, og skulle der opstå spørgsmål, er du velkommen til altid at kontakte os.

Priser på maler i Vodskov

Vores priser afhænger altid af opgavens omfang, og hvilke ting vi skal tage højde for. Er der for eksempel skimmelsvamp, kan det være, at det tager lidt længere tid for os at udføre opgaven. Derfor kommer vi også altid gerne ud og ser på opgaven, inden vi fastlægger en pris. På den måde er du sikret, at vi allerede ved, hvilke produkter vi skal bruge, så du får det bedst mulige resultat i sidste ende.

Maler Vodskov
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD