Maling af flyttelejlighed

Få et uforpligtende tilbud på din maleropgave

 • Medlem af byg garanti din sikkerhed
 • Vi har mange års erfaring
 • Vi overholder vores aftaler
 • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
 • Vi bruger miljøvenlig maling
 • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Maling af flyttelejlighed i Aalborg

Står I og skal fraflytte jeres lejlighed eller står du som udlejer og skal finde den helt rigtige samarbejdspartner i forbindelse med maling af flyttelejligheder? I så fald er I havnet det helt rigtige sted! Aalborg Malerfirma har nemlig solid erfaring med alskens typer malerarbejde i forbindelse med maling af flyttelejlighed. Vi kan med stolthed præsentere byens bedste malerteam, bestående af uddannede malere, der alle udfører hver eneste opgave med stor stolthed for deres håndværk.

Aalborg Malerfirma har et tæt samarbejde med adskillige ejerforeninger og boligselskaber i Aalborg, Nørresundby og omegn. Vi samarbejder ligeledes med private udlejere. Qua vores samarbejdsaftaler bidrager vi hos Aalborg Malerfirma til at sikre en nem og hurtig overgang imellem nye lejere. Vi har således i flere år stået i spidsen for renoveringen af flyttelejligheder, både i forbindelse med maling ved ind- og fraflytning og ved naturligvis også, hvad det kræver at få en bolig til at fremstå lækker og indbydende. Netop derfor kan du trygt overlade maling af flyttelejligheder Aalborg og omegn til os.

For at kunne tilbyde de mest optimale løsninger i forbindelse med maling af flyttelejlighed, foretrækker vi at komme ud og inspicere de rum/boliger, der er tale om, inden den specifikke opgave påbegyndes. Derved kan I også føle jer helt sikre på, at der ikke udføres overflødigt malerarbejde og i kraft deraf anvendes ressourcer på noget, I reelt ikke har brug for. Dette skaber unikke, skræddersyede løsninger tilpasset den enkelte kunde og til markedets mest attraktive priser.

Maler til større og mindre opgaver af boligforeninger og flyttelejligheder

Når I kontakter Aalborg Malerfirma med henblik på at hyre maler til maling af flyttelejlighed, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

Vi varetager gerne det indvendige malerarbejde og kan i forbindelse med maling af flyttelejlighed tilbyde:

 • Maling af vægge og lofter
 • Maling og lakering af døre, karme og lister
 • Maling og lakering af skabe og låger
 • Opsætning af tapet, væv og filt
 • Spartling af gips (væg + loft)

I får således et allround malerfirma, der tilbyder at varetage en lang række forskellige, mere eller mindre komplekse opgaver i forbindelse med ind- eller fraflytning af jeres lejlighed.

Få tilbud på maling af flyttelejlighed i Aalborg

Hos Aalborg Malerfirma står vi altid klar til en uforpligtende snak om jeres muligheder i forbindelse med at hyre en maler til maling af flyttelejlighed Aalborg. Vi tilbyder således at komme ud til jer og inspicere den respektive bolig med henblik på et konkurrencedygtigt tilbud.

Tøv derfor ikke og kontakt os allerede i dag, så vi i samarbejde kan sammensætte en løsning, der passer lige netop jer!

Maling af flyttelejlighed
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD