Maling af hus

Få et tilbud på din maleropgave

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Maling af hus og nybyggeri i Aalborg og Nordjylland

Når der bygges nyt, vil der tit og ofte også være behov for en dygtig og kompetent maler, der kan stå for alle de opgaver, der vedrører malerarbejde. Det være sig alt, lige fra sprøjtespartling og opsætning af filt og væv til helt almindeligt malerarbejde og meget mere. I forbindelse med maleropgaver til nybyggeri, er det således vigtigt, at I allerede fra starten af allierer jer med malere, der har styr på deres håndværk og som har næse for selv de mindste detaljer. Det er nemlig jeres garanti for, at opgaven udføres korrekt allerede første gang og dermed giver et slutresultat, der holder og som er pænt at se på.

Aalborg Malerfirma kan bryste sig af et af byens allerbedste teams af uddannede malere, der alle har hver dages specialisering og som derfor kan bistå jer, hvad enten der er tale om indvendigt eller udvendigt malerarbejde til nybyggeri. Når I vælger Aalborg Malerfirma til at varetage maleropgaverne i jeres nybyggeri, kan I således være helt sikre på, at I efterlades med et godt gedigent resultat.

Vi har erfaring med en lang række forskellige kunder, lige fra private nybyggere til bygherrer og boligforeninger. Vi har arbejdet med alt fra erhvervslokaler og fabrikker til almindeligt nybyggeri af villaer og parcelhuse samt større og mindre lejlighedskomplekser. Vi bestræber os på god service, uanset hvem vi samarbejder med og kan naturligvis også henvise jer til nogen af vores egne samarbejdspartnere i forbindelse med håndværkeropgaver i nybyggeri.

Få et uforpligtende tilbud på maling af hus og nybyggeri

Hos Aalborg Malerfirma, foretrækker vi at komme ud og bese nybyggeriet, inden der gives et uforpligtende tilbud. Det gør vi af den simple årsag, at vi – når vi har haft mulighed for selv at se den konkrete opgave – bedst muligt kan vurdere omfanget af opgaven og dermed give jer et tilbud, I kan regne med hele vejen igennem. Vi beror os således på 100 % kundetilfredshed og søger altid at skabe gennemskuelige løsninger til markedets mest attraktive priser.

Kontakt Aalborg Malerfirma for uforplitende tilbud

Mangler I en erfaren maler til at varetage de maleropgaver, der er opstået i forbindelse med jeres nybyggeri? Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om jeres muligheder for malerarbejde udført af byens bedste team af kompetente malere!

Maling af hus og nybyggeri
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD