Opsætning af tapet

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Opsætning af tapet i Aalborg

Indenfor de seneste år, har tapet igen fundet sin plads i de danske hjem som et moderne og til tider spøjst indslag i den minimalistisk skandinaviske indretning. Flot opsat tapet kan se eksklusivt ud og bidrage til en helt unik stemning, når vi træder ind i et rum. I butikslokaler giver det iøjnefaldende tapet en idé om, hvad virksomheden står for og i private hjem kan det bidrage til en forståelse af, hvem det egentlig er, vi besøger. Tapet behøver dog ikke nødvendigvis at udgøre et farverigt indslag i et minimalistisk hjem. Der kan ligeledes være tale om eksempelvis savsmuldstapet, der opsættes i forbindelse med klargøring af vægge, med henblik på efterfølgende maling.

Det lyder måske ganske simpelt, men vores erfaringer taler deres helt klare sprog; det er ikke forbeholdt alle og enhver at sætte tapet op. Opsætning af tapet er nemlig noget, der kræver yderste præcision. Det kræver således både knowhow og tålmodighed at sætte de lange baner op, så de sidder pænt på væggen og passer i mønstrene.

Lad os stå for opsætning af dit tapet

Hos Aalborg Malerfirma har vi et kompetent team af uddannede malere, der har erfaring med opsætning af al slags tapet og som også står klar til at levere malerarbejde af allerhøjeste kvalitet, når I har brug for det. Med kunder fra både private hjem og større virksomheder, spænder vores referencer vidt, hvorfor vi helt sikkert også kan stå for opsætning af tapet i jeres lokaler.

Vi leverer unikke løsninger og bistår jer gerne med råd og vejledning om, hvilken type tapet, der med fordel kan anvendes til jeres helt specifikke opgave. Vi giver gerne vores input med, når der skal vælges imellem mønstrede tapettyper eller det underlæggende savsmuldstapet. I forlængelse deraf, står vi naturligvis også gerne for det efterfølgende malerarbejde i forbindelse med opsætning af savsmuldstapet.

Såfremt I måtte ønske helt glatte flader, anbefaler vi hos Aalborg Malerfirma, at der – i stedet for opsætning af tapet – overvejes muligheden for opsætning af filt eller væv. Dette fortæller vi mere om under ”Filt og væv”.

Kontakt Aalborg Malerfirma for et godt tilbud på opsætning af tapet

Står I og leder efter et malerfirma, der kan hjælpe jer med opsætning af tapet, enten i en privat bolig eller til erhverv? Så tøv ikke! Kontakt Aalborg Malerfirma allerede i dag – vi tager gerne en uforpligtende snak med jer om jeres muligheder og kommer ligeledes gerne ud og beser den pågældende opgave med henblik på at give et tilbud på denne.

Opsætning af tapet
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD