Spartling vægge og lofter

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Spartling vægge og lofter i Aalborg

Søger I et malerfirma i Aalborg, Nørresundby og omegn, der kan varetage spartling af vægge samt spartling af lofter? Så er I kommet til det helt rette sted! Hos Aalborg Malerfirma har vi stor erfaring med alle typer spartelopgaver.

Hos Aalborg Malerfirma kan vi stolt præsentere byens bedste malerfirma, bestående af kompetente, veluddannede malere med sans for selv de mindste detaljer og en stor portion stolthed for deres håndværk. Vi har hver vores ekspertiseområde og kan derfor bistå jer, hvad enten der er tale om indendørs eller udendørs maleropgaver og uanset opgavernes kompleksitet.

Forudsætningen for et godt slutresultat

For at opnå det bedste resultat med jævne flader, er det vigtigt at lade kompetente håndværkere med solid erfaring med spartelopgaver varetage spartling af jeres vægge og lofter.

Mange gange påtager folk sig selv den omfattende opgave, det er at skulle spartle og slibe vægge og lofter eller de vælger at spare ved at kontakte håndværkere, der måske ikke har den nødvendige erfaring til at udføre den pågældende opgave. Det resulterer dog oftest i, at man står tilbage med ærgelse over, at slutresultatet ikke blev, som man oprindeligt havde ønsket det.

Den rigtige sparteltype til spartling af loft og vægge

I forbindelse med spartling af vægge, er det altid vigtigt at vælge den rigtige sparteltype til den pågældende opgave. Vælges der forkert, kan det have konsekvenser for slutresultatet, eksempelvis holdbarhed og styrke. Aalborg Malerfirma anvender udelukkende de bedste spartelprodukter på markedet. Det gør vi for at kunne levere kvalitetsresultater – hver gang!

Når vi hos Aalborg Malerfirma beskæftiger os med spartling af vægge, er det som en del af den klargørende fase, hvor væggene gøres klar til opsætning af tapet, filt eller væv og efterfølgende maling. Vi fuldspartler således både lofter og vægge med henblik på at skabe en flot og glat finish – helt klar til at opsætte filt, væv eller tapet.

Såfremt I gerne selv vil stå for den efterfølgende klargøring og maling af vægge og lofter, er det selvfølgelig muligt kun at hyre os til spartling af lofter og vægge. Vi varetager dog også gerne det efterfølgende, således I ikke behøver bekymre jer om noget i forbindelse med de forestående maleropgaver.

Kontakt Aalborg Malerfirma

Hvis I er interesserede i at høre mere omkring spartling af vægge Aalborg eller en af vores andre ydelser, står vi hos Aalborg Malerfirma klar til at fortælle jer, hvad vi kan tilbyde! Vi kommer ligeledes gerne ud og besigtiger den specifikke opgave med henblik på at give jer et uforpligtende tilbud, for eksempel på spartling af lofter Aalborg. Kontakt os derfor allerede i dag, hvis I mener, at Aalborg Malerfirma kunne være de helt rette til at varetage jeres næste maler- eller spartelopgave!

Spartling vægge og lofter
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD