Tilbud på malerarbejde?

Få et uforpligtende tilbud på din maleropgave

 • Medlem af byg garanti din sikkerhed
 • Vi har mange års erfaring
 • Vi overholder vores aftaler
 • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
 • Vi bruger miljøvenlig maling
 • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Tilbud på malerarbejde i Aalborg og Nordjylland

Ønsker I et godt tilbud på jeres næste maleropgave i Aalborg, Nørresundby og omegn, så kontakt Aalborg Malerfirma allerede i dag. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak med jer omkring jeres muligheder for malerarbejde udført af en af vore dygtige malere. Hos Aalborg Malerfirma er vi således jeres garanti for malerarbejde af topkvalitet, udført til markedets mest attraktive priser!

Vi er stolte af at kunne præsentere jer for byens dygtigste og mest erfarne team af uddannede malere, der har hver deres ekspertiseområde. Aalborg Malerfirma kan således udføre en lang række forskellige opgaver inden for maleropgaver – alt i relation dertil. Vi har erfaring med indendørs og udendørs opgaver og vores kunder spænder vidt fra private kunder, der skal have malet enkelte rum eller hele boliger til større virksomheder, der skal have udført større og mere komplekse opgaver.

Aalborg Malerfirma – Et kompetent allround malerfirma

Når I kontakter Aalborg Malerfirma med henblik på et tilbud på jeres næste maleropgave, kan vi levere tilbud på følgende opgaver i Aalborg, Nørresundby og omegn:

 • Indvendige maleropgaver, herunder maling af vægge, loft, karme og lister
 • Udvendige maleropgaver, herunder maling af døre, vinduer, tag og udhæng
 • Opsætning af filt, væv og tapet
 • Spartling af vægge, både med og uden efterfølgende malerarbejde
 • Fjernelse, behandling og forebyggelse af skimmelsvamp
 • Renovering af facader samt vedligehold og oliebehandling af udendørs træpaneler

Med Aalborg Malerfirma som jeres faste samarbejdspartner i forbindelse med malerarbejde, får I altså ligeledes en allround malervirksomhed, der kan udføre de fleste opgaver – her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Professionelle løsninger skræddersyet til hver enkelt kunde

I forbindelse med tilbud på jeres næste maleropgave, er det vigtigt at understrege, at vi aldrig arbejder med standardløsninger hos Aalborg Malerfirma. Vi sørger derimod for altid at komme ud og bese den pågældende opgave. Kun sådan er det nemlig muligt for os at give jer et uforpligtende tilbud, hvor I kan regne med såvel opgavens rammer som den samlede pris. Vi lever af glade, tilfredse kunder og betragter det som vores ypperste opgave at udføre malerarbejde i henhold til gennemskuelige aftaler, der ikke overlader plads til misforståelser.

Kontakt Aalborg Malerfirma

For et uforpligtende tilbud på jeres næste maleropgave, kontakt da Aalborg Malerfirma allerede i dag! Vi glæder os til at fortælle jer om de muligheder, vi ser for godt, gedigent malerarbejde i Aalborg, Nørresundby og omegn.

Tilbud på malerarbejde
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 20.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 25 56 02 62
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD