Udvendig malerarbejde

Få et uforpligtende tilbud på din maleropgave

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Udvendig malerarbejde i Aalborg

Hos Aalborg Malerfirma, står vi klar til at hjælpe jer, når den pudsede facade er blevet trist og kedelig at se på eller når husets træfacade trænger til vedligehold. Vi ved nemlig udmærket godt, hvordan det danske vejr har en tendens til at tage hårdt på det udvendige malerarbejde. Når I kontakter os med henblik på at varetage det udvendige malerarbejde, sørger vi for at skabe resultater, der ikke bare frisker op og giver et nyt og lækkert udtryk nu og her. Nej, vi sørger også for at anvende materialer, der er modstandsdygtige og som holder lang tid fremover.

Med vores kompetente team af malere, står vi ligeledes klar med råd og vejledning i forhold til, hvordan I bedst muligt vedligeholder slutresultatet. Når I vælger Aalborg Malerfirma til at stå for jeres udvendige malerarbejde, er det derfor også en garanti for, at det bliver gjort rigtigt og i henhold til de allerhøjeste kvalitetsstandarder første gang. Det er ikke blot sund fornuft – det sparer jer også for rigtig mange penge efterfølgende!

Maling af facade og facaderenovering

Hos Aalborg Malerfirma tilbyder vi en lang række forskellige ydelser i forbindelse med udvendigt malerarbejde.

Disse indbefatter blandt andet:

  • Renovering af træ-, sten og pudsede facader
  • Genopfriskning af gavle og udhæng
  • Maling af vinduer, døre, altaner og terrasser
  • Maling af carporte, garager og udestuer

Derudover er råd og vejledning i forhold til vedligehold en helt naturlig del af ”pakken”, når I hyrer Aalborg Malerfirma til at varetage det udvendige malerarbejde – uanset størrelsen og omfanget af opgaven. Alfa og omega i vores forretning er nemlig, at hver og en af vores kunder står med et 100 % tilfredsstillende slutresultat.

Forvent kun det allerbedste

Når I vælger Aalborg Malerfirma til at varetage det udvendige malerarbejde, er det samtidig jeres garanti for solide løsninger, udført af stolte håndværkere. Vi sætter en ære i, at alle vore kunder – store som små, private som erhverv – udelukkende står tilbage med et tilfredsstillende resultat og et smil på læben, når en af vores malere har færdiggjort en opgave. Vi har ingen pakkeløsninger, men sørger for at skræddersy hver eneste opgave til den enkelte kundes specifikke behov. Kun sådan kan I være sikre på, at I aldrig kommer til at betale for noget, der ikke reelt er behov for.

Kontakt Aalborg Malerfirma

Vi står klar til at hjælpe jer med udvendigt malerarbejde! Tøv derfor ikke; kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på jeres næste maleropgave! Med Aalborg Malerfirma som jeres faste sparringspartner, er I garanteret høj kvalitet og knowhow – hver eneste gang.

Udvendig malerarbejde
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD