Maler i Gistrup

Din lokale malermester i Gistrup området

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Vi bruger miljøvenlig maling
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende maler tilbud

Når jeres hjem i Gistrup skal fornyes og I mangler en dygtig maler i Gistrup til at varetage malerarbejdet, fra kælder til kvist, står vi hos Aalborg Malerfirma klar til at hjælpe jer.

Vi tilbyder således malerarbejde af allerhøjeste kvalitet, uanset om I har behov for maling af enkelte rum, maling og lakering af døre eller der er tale om større og mere komplekse opgaver i hele hjemmet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Kjeld Hylleberg

Vægge og loft malet i lejlighed. Særdeles godt og hurtigt udført. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

John Bennyson

Afrensning af tapet, opsætning af nyt tapet samt maling af alle vægge og murer. Dette blev udført med stor præcision og til tiden. samt til en god pris. Den maler kan kun anbefaledes da hans arbejde er veludført og meget pænt.

Dennis Tsun Kai lam

Jeg har fået malet hele min lejlighed. Er mega tilfreds. Han har super fair priser og har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Vil helt klart anbefale.

Kjeld Filtenborg

Allan har malet lofter og vægge i forbindelse med flytning. Alt lavet til fuld tilfredshed, og blev rost højt af udlejer. Nem kontakt, godt tilbud og var færdig med opgaven til aftalt tid. Jeg kan varmt anbefale Allan og Aalborg Malerfirma.

Lise Jakobsen

Vi vil gerne rose Allan fra Aalborg malerfirma, for igen at have renoveret et værelse for os, til vores største tifredsstillelse. Vi har nu i alt fået renoveret 3 værelser af Allan. og alle 3 står simpelthen bare så flotte, vi er så glade for det du har lavet.

ANMELDELSER HÅNDVÆRKER.DK

5.0 ★★★★★ ud af 65 anmeldelser

Maler i Gistrup

Det kan være uoverskueligt at stå alene med et hav af malerspande, malerpensler og det helt store gør det selv-projekt. Heldigvis står Aalborg Malerfirma til rådighed, når I mangler en professionel, dygtig og detaljeorienteret maler i Gistrup!

Vi tager os af malerspandene og malerpenslerne. Imens kan I læne jer tilbage og glæde jer til at se et fejlfrit og langtidsholdbart resultat i form af nymalede lokaler fra dit lokale malerfirma i Gistrup.

Vi tager os af alle former for malerarbejde i Gistrup

Når du kontakter Aalborg Malerfirma, kan du være sikker på, at vores erfarne hold af malere kan realisere dit ønske om perfekt udført malerarbejde i Gistrup uanset opgave, krav eller farve. Vi lytter til dine behov, og sammen finder vi den bedste løsning for dig.

Vores løsninger tager udgangspunkt i erfaring, ordentligt håndværk og tilfredshed hos vores kunder. Vi er en kompetent maler i Gistrup, der stræber efter at skabe resultater i allerhøjeste kvalitet. Intet mindre. Derfor tager vi ethvert malerarbejde i Gistrup seriøst, da ingen opgave eller kunde fortjener mindre opmærksomhed end andre.

Malerpenslerne hos Aalborg Malerfirma har strøget hen over væggene og lofterne i både private boliger og erhvervslokaler. Andre gange er den store pensel blevet brugt udvendigt. Vi er et yderst erfarent malerfirma i Gistrup, og derfor kender vi til vigtigheden af professionelt malerarbejde både udvendigt og indvendigt. Derudover håndterer vi også opgaver som problemer med skimmelsvamp, spartel af vægge og det unikke malerarbejde, som du mangler hjælp til.

Dit malerfirma i Gistrup hjælper dig gennem dine store projekter

Hvilke produkter skal du bruge i henholdsvis stuen og køkkenet? Og hvordan får du malet kontorerne på arbejdspladsen hurtigst, nemmest og billigst?

Aalborg Malerfirma har svarene. Vi bruger vores store erfaring lige fra mindre malerarbejde i Gistrup til de større opgaver som maling af nybyggeri eller erhvervslokaler. Vores malere har udført et hav af forskellige opgaver. Derfor er de behjælpelige med råd om de bedste produkter, opsætningen af tapet eller spartling af vægge. Vi giver råd. Vi udfører arbejdet. Du bliver endnu en tilfreds kunde hos Aalborg Malerfirma!

Kontakt os i dag, hvis du mangler en maler i Gistrup. Så ruller vi ud og giver dig et uforpligtende tilbud.

Maler Gistrup
Kundeudtalelse

Vi fik her i April total renoveret vores 70'er hus med spartling af eksisterende vægge samt opsætning af filt og maling. og der var også nogle nye gips lofter som skulle ordnes. Vi havde fået anbefalet Allan fra Aalborg Malerfirma af en bekendt som tidligere har brugt ham. Vi fik fra starten en rigtig god følelse i kroppen da Allan var ude og give tilbud. Man kunne virkelig høre der var styr på tingene. Allan hjalp os med hjælp til farver og muligheder. Selve udførelsen gik fuldstændigt som smurt og resultatet sidder lige i skabet. Vi vil klart anbefale Aalborg Malerfirma til alle.

Hanne Nielsen
- 5 / 5
HAR DU ET PROJEKT?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD